Експерт по звільненню заручників та засновник Бюро перемовин Вадим Рахліс в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, яке слабке місце є у президента Росії Володимира Путіна.

Вадим Рахліс зазначив, що йому важко сказати, яке слабке місце у Путіна, оскільки для цього з людиною треба багато спілкуватися.

"Якщо хтось буде говорити що зріст — це ніколи не може бути слабким місцем. У кожної людини є якийсь комплекс. Немає людей без комплексів. Є люди, які їх приховують. Можливо, у Путіна є комплекс людини, яка хоче вирішувати долі. І не тільки в Росії. Тому що він хоче Союз, ще щось. І ось цей комплекс, тобто, він хоче, щоб він був головним, навіть в тіні — це точно є. Але там є не тільки це", - сказав Рахліс.

За його словами, якби він хоча б раз поспілкувався з Володимиром Путіним протягом години — він би зрозумів, які ще у нього є слабкі місця.

"Я думаю, що є 3-4 слабких місця, на які потрібно тиснути. Але ось це одне вже — воно точно є. Людина хоче влади, і людина хоче, щоб до неї прислухалися. Більш того, щоб це все виконували. Але виконували не за наказом, а тому що вона така розумна, досвідчена, і тому що вона тримає таку країну. І цим треба користуватися", - додав Рахліс.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов зазначив, що Росія відстала країна, тому там Путін затримався на 20 років.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Непогодін заявив про контингент Москви: Відчуття, що я потрапив в мусульманську країну.