Сучасний український мислитель, громадський діяч, філософ, футуролог, юрист Олексій Толкачов у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів про важливість сексуальної освіти.

«Зараз дуже багато є варіантів сексуальної освіти. І треба віддати належне дівчатам – саме дівчата значно активніше розвиваються, активніше навчаються, ніж це роблять хлопці», - говорить експерт.

За його словами, на курси сексологів дівчата ходять із задоволенням, у той час як хлопці через свою гордість думають «що я там не знаю, я ж такий мачо і альфа-самець», тому їх навчати складніше.

«Ми навіть в контексті цього три роки тому хотіли в Києві відкрити музей сексу, щоб під соусом розваги дати якісь нові знання про секс», - сказав Толкачов.

Він звернув увагу чоловіків на те, що, за даними деяких сексологів, хороша прелюдія, щоб жінка отримала задоволення, повинна тривати не менше 40 хвилин. У той же час експерт зазначив, що прелюдія важлива як для жінок, так і для чоловіків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Вся справа в тому, що ми живемо зараз в дуже складний час. Ми дуже емоційно переобтяжені, психіка наша від потоку інформації, справ і завдань на межі емоційних зривів... Прелюдія – це певний сексуальний настрій, налаштування партнера на певний лад. Це може бути листування в СМС, якщо ви сидите на роботі, але тим не менше ви вже починаєте прелюдію до того, що буде ввечері», - розповідає філософ.

Толкачов підкреслив, що прелюдія в сексі дуже важлива, тому що всі наші думки і емоційні переживання так чи інакше позначаються на м'язових затисках в тілі. Для того, щоб людина отримала задоволення від сексу, необхідно розслабити м'язи і забезпечити хороший кровообіг, а особливо хороше кровопостачання органів тазу, стверджує експерт.

«От не переключивши мізки, ми не можемо розслабити м'язи», - резюмував він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Славіна розповіла про особливості чоловічого сухого оргазму.

Також Знай.uа повідомляв, що Салата розповіла, як отримати задоволення від життя.