Економіст, колишній радник президента Росії з економічної політики Андрій Ілларіонов у програмі Гарі Табах ON TARGET розповів про заворушення в США в 2020 році.

«Це гаряча громадянська війна. Тому що в цій гарячій громадянській війні, коли банди BLM і антифа вийшли на вулиці американських міст і почали влаштовувати погроми з нападами на офіси, на квартири, на будинки, на бізнеси американців, на самих людей... У результаті цього тільки в 100 американських містах (тобто не у всіх Сполучених Штатах) число вбивств збільшилося в порівнянні з рівнем попередніх років на 2800 людей! Тобто це надлишкова смертність від убивств під час цієї кампанії», - говорить експерт.

Він пообіцяв, що найближчим часом опублікує дослідження на цю тему.

«Саме ось цю цифру можна вважати платою, ціною за ту вакханалію насильства, яку влаштували банди погромників на вулицях американських міст», - сказав Ілларіонов.

За його словами, у Вікіпедії вказані зовсім інші дані.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Якщо ви подивитеся на статтю у Вікіпедії, яка контролюється прихильниками Демпартії... Там буде написано, що під час підвищення насильства загинули, по-моєму, 16 осіб – щось таке написано. Це брехня! Це не перша брехня, яка написана в Вікіпедії», - підкреслив економіст.

Ілларіонов зазначив, що ФБР надасть дані про загальну кількість загиблих під час погромів тільки через кілька місяців.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Ялі заявив, що головний суперник Заходу не Росія, а Китай.

Також Знай.uа повідомляв, що Чаплига розповів, як мине візит Зеленського в Берлін і Вашингтон.