У новому випуску програми «Суть подій» з журналісткою Любов'ю Завальнюк експерт з економічних питань Юлія Глушко розповіла, що за період першого кварталу 2021 року було продано на тих, хто вилетів з аеропорту «Жуляни» пасажирів 508 мільйонів блоків сигарет.

«Виходить, що за статистикою сигарети в аеропорту «Жуляни» купували навіть немовлята, дана історія була піднята журналістом і розглядалася на комітеті ВР. І коли глава комітету Гетманцев ставив питання податківцям, які не з'явилися на цей комітет, тому що їм ця історія не цікава, то все це було якимось чином завуальовано і ніяких відповідей ніхто не отримав», - сказала вона.

Глушко розповіла, що потім Гетманцев написав статтю про те, що він програв війну акцизу. У нас чорний акциз станом на кінець лютого становить 12,8%, підтвердила вона, сам акциз зріс і, відповідно, зросли ціни на сигарети. Це мільярди грошей, вважає вона, з яких годується величезна кількість митників, податківців і держчиновників.

«Наші податківці і митні чиновники як капустяна попелиця, яка відкладає яйця вже вагітною, так і у них весь час з'являються діти минулих податківців, які весь час будують на митних кордонах п'ятиповерхові будинки і ці ж податківці перетворюю держслужбу в сімейний бізнес. Тому з ними треба боротися як з попелицею – один раз відрізали і забули», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Длігача, що Пенсійний фонд України дотується додатково з державного бюджету.

Також раніше Длигач обґрунтував важливість накопичувальної системи пенсій для України.