У програмі «Суб'єктивно з Янікою Мерило» засновник YouControl Сергій Мільман розповів детальніше, хто користується цим сервісом.

Гість програми розповідає, що YouControl має певний сегмент користувачів, які платять за використання сервісу – директори бізнесів, юристи, співробітники служб безпеки – так вони отримують якісь конкурентні переваги чи підвищують ефективність своєї роботи. «Взагалі в принципі основа нашого функціонування і наша бізнес-модель – це так зване перехресне фінансування», - стверджує Мільман.

Водночас він зазначає, що, починаючи з 2016 року, представники медіа, антикорупційних і громадських організацій мають абсолютно безкоштовний доступ до сервісу, адже їм інформація потрібна для розслідувань. Як каже Мільман, YouControl має на меті сформувати прозоре середовище бізнесу, а відтак цей сегмент користувачів значно допомагає реалізувати це завдання.

Експерт пояснює, що люди користуються сервісом, аби знайти якісь проблеми у сучасних суспільних процесах чи в державних компаніях. «Вони сигналізують про цю проблему суспільству. І якщо суспільству резонує ця проблема, це стає якоюсь новиною хайповою», - каже він.

Далі, розповідає Мільман, ця справа переходить до рук правоохоронців і суспільство якось розв’язує проблему. «Але найголовніше, що завдяки цій діяльності ця проблема знаходиться, актуалізується і є шанс її вирішити», - пояснює він. Отже, експерт підкреслює, що цей сегмент користувачів особливо цінний для сервісу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гість програми повідомляє також певні дані: більше 80% антикорупційних організацій та медіа працюють з YouControl. Він пояснює, що сервіс полегшує збір інформації, адже на ньому міститься більше 180 реєстрів і це значно скорочує час на пошуки. «Ти можеш витратити все життя на збір інформації замість того, щоб перейти вже відразу до трактування. А зараз можна відразу трактувати», - зазначає експерт.

Нагадуємо, Іонан розповіла про цифрову трансформацію українських бібліотек.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Іонан розповіла про відкриття Офісу з розвитку підприємництва та експорту.