Яким чином Путін утримується при владі в Росії ось уже третій десяток років? Чи може з'явитися подібна фігура в Україні?

Свій коментар в програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?» дає прозаїк і мандрівник Всеволод Непогодін.

«21 рік тому Путін справив на мене враження абсолютно бляклої людини. А він до цього часу при владі. Для мене це катастрофа. Так, перші чотири путінських роки відчувався економічний підйом. Тоді в Росії зростання цін на нафту збіглося зі свободою, яка збереглася ще з 1990-х років. У той час я цього не розумів, доля зіграла зі мною злий жарт. А потім почалося закручування гайок, все закатали під асфальт. Втім, в Україні таке не пройде – тут, якщо з котла не випускати пар, то він вибухає. А ось в Білорусі, як і в Росії, вся влада у силовиків», - вважає літератор.

Він підкреслює, що протести в Білорусі – це виключно вина режиму.

«Телеграм-канали – то вже інше питання. Якби влада в Білорусі все правильно робила, то не було б ніяких протестів», - каже Всеволод Непогодін.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він заявляв, що Москва – це місто більше азійське, ніж європейське, на відміну від Петербурга.

Також Непогодін розповів про основні відмінності Росії від України.