Капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Гарі Табах у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» розповів, що НАТО дасть Україні. За його словами, Україна рано чи пізно вступить в НАТО.

«Ваша країна в небезпеці і ви вважаєте, що НАТО вам допоможе створити безпеку. Якщо безпечно в країні – починаються інвестиції і розвиток країни, адже люди люблять стабільність. А коли весь час над вами висить загроза, то складніше вибудовувати країну. НАТО дає стабільність в цьому відношенні», - зазначив Табах.

На думку Табаха, Зеленський домагається вступу України в НАТО, тому що це гарантія стабільності, що дуже важливо при розвитку країни, використовуючи іноземні інвестиції і вкладення.

«Віртуально це дуже добре політично, стратегічно і з військової точки зору. Є країни, які співпрацюють з НАТО, які є союзниками НАТО, але в НАТО ніколи не були і напевно вже ніколи не будуть: Японія, Південна Корея та Ізраїль», - підкреслив Табах.

Як зазначив екскапітан, багато країн не можуть потрапити в НАТО, тому що мають спірні території, тому вони мають лише статус союзників, але економічно ці країни дуже розвинені і мають сильну армію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Якщо Україна піде по такому шляху, я думаю, він більш реальний, то теж зможе розвивати свою економіку і бути союзником НАТО. Я думаю, що це в якийсь момент відбудеться, але це не станеться так швидко (вступ України в НАТО, - ред.). З моїх джерел: Трамп давав вказівку Пентагону розробити план для вступу в НАТО України і Грузії», - сказав Табах.

Нагадаємо, для Знай.ua Спірідонов розповів, чи будуть дострокові вибори і для чого.

Раніше Знай.ua публікував слова Рахліса, що ми хочемо швидкого результату, але за сім років не отримали жодного.