Конфлікт з РФ триватиме завжди і нікуди не подінеться, а Україні в цьому плані варто покладатися лише на себе. Так сказав Капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Гарі Табах у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?», коментуючи війну на сході України.

Гість програми переконаний, що війна на сході України триватиме ще довго, буквально завжди. У приклад він наводить такі країни, як Ізраїль і Південну Корею – вони звикли жити з війною. «Ми завжди будемо воювати і ділити – так ми влаштовані», - підкреслює Табах.

Так само, додає він, російсько-український кордон нікуди не дінеться, держави завжди будуть сусідами і їхній конфлікт триватиме. Капітан припускає, що ці проблеми набуватимуть різних форм: від війни до разових конфліктів, тощо.

Хай там що, але він радить Україні покладатися лише на власні сили, а не чекати на допомогу ззовні. Табах підкреслює, що мати союзників – це завжди важливо, особливо якщо вони приходять на допомогу, але все одно покладатися варто лише на себе.

Як зазначає експерт, Україні не потрібна допомога ззовні, аби впоратися з російською агресією: вона і сама зможе, хіба зазначає більше втрат. «Україна вже показала кілька разів, що вона може це зробити, і ніхто їй не потрібен. Так, ціна надзвичайно висока, але «freedom is not free», - зазначає він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах заявив, що Україна рано чи пізно вступить в НАТО.

Також Знай.ua писав про заяву Балашова щодо Путіна: він себе вичерпав, тестостерон закінчився.