При однозначних плюсах і вигодах, які можна було отримати в Росії, при владі російський опозиційний політик і громадський діяч Дмитро Гудков залишився вірним своїй ідеології і принципам. Про це він сам розповів у програмі «On Target з Капітаном Гарі Табах».

«У 2000-х роках я був прихильником інтеграції Росії у світову цивілізацію і економіку, вважаючи, що в країні повинні бути інститути й політична конкуренція. Я як крокував в цьому напрямку, так і продовжую, просто влада зійшла з розуму і пішла у зворотній бік. Я не винен, що в цей момент виявився на зустрічному русі, який ніколи не змінювався, російська влада поміняла свій напрямок», - розповів він.

Гудков сказав, що у зворотний бік з владою він не хотів йти, розуміючи, що це призведе до будівництва мафіозної диктатури, тому він не хотів бути разом з цими бандитами. Часто всі думали, що він в Держдумі виглядав як біла ворона, бо частенько тільки його голос на табло для голосування був проти, згадує Гудков

«Але це було не так, навпаки зі мною хотіли всі спілкуватися, ну крім зовсім відморожених. Мене часто звали поговорити в депутатське кафе, де говорили: молодець Діма, ми тебе підтримуємо, але ми так не можемо. Ми бізнесмени, у нас бізнес і не хочемо, щоб його забрали так само, як у вашої сім'ї. Багато дуже хотіли, щоб я повернувся в Думу і в країні відбулися зміни чужими руками», - підкреслив він.

Гудков розповів, що часто зустрічає депутатів, які йому говорили, що вони дуже шкодують, що жодна незалежна депутатська група так і не з'явилася в парламенті. В підсумку, додав він, там все вже стало як казарма і армія, де всі повинні крокувати на раз, два, три від забору до обіду.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Голосувати всі повинні так, як їм скажуть і немає ніякої дискусії», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Погосяна, що вчасний відступ у Нагірному Карабасі зберіг би життя безлічі солдат.

Також раніше для Знай.ua Погосян розповідав, як помер комбат Губанов.