Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос на своїй сторінці у Facebook розповів, яка ситуація із розглядом справи генерал-лейтенанта Ігоря Павловського щодо розтрати коштів.

“Два дні в Печерському суді. Прихожу підтримати і взяти на поруки генерал-лейтенанта Павловського Ігоря Валентиновича. Для мене він — мій бойовий товариш, з яким влітку 2014 року виконували завдання на фронті. Я точно знаю, що тільки завдяки рішучості та професійності Павловського, ми не втратили Маріуполь у вересні 2014 року… А тепер що стосується суду. Абсолютно не хочу і не буду обговорювати дії суду або висунуті обвинувачення. Я не юрист — для цього є адвокати Ігоря Валентиновича”, - написав Сергій Кривонос.

Він зазначив, що не буде робити жодних висновків, щоб уникнути маніпуляцій.

“Дочекаємося “чим закінчиться” — два дні засідання переносяться. Моє загальне враження від почутого та побаченого — дуже, дуже негативне. Захист, обвинувачення, суддя — це розмова глухих з німими”, - підкреслив Кривонос.

Він зазначив, що саме завдяки лейтенанту Павловському у 2014 році у безнадійній ситуації, коли від Волновахи до Маріуполя практично не було військ, вдалося зберегти Маріуполь. Так, Павловський відправив до міста чотири дивізіони та створив потужний ракетно-артилерійський “кулак”, внаслідок чого змогли відбити наступ росіян.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

“Те, що сталося під Маріуполем у вересні 2014 року, можна було б дійсно назвати чудом, але це просто чітка і професійна робота маленького штабу під керівництвом генерала Павловського”, - додав Сергій Кривонос.

Як повідомляв Знай.ua, влада Кам'янського заробляла на медзакупівлях у розпал коронавірусу.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Кривонос привітав Краматорськ із Днем звільнення міста.