Чи має намір депутат Верховної Ради Євгеній Шевченко створювати власну партію? Про це він розповідає у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Про створення своєї політичної партії я вже говорив не раз. Я вже давно зайнявся цим, займаюся і зараз, хоча Офіс президента закрив для мене всі телеканали. Але я вже з цим змирився. У нас зараз політичний сезон закінчується, ми працюємо до 17 липня, а потім канікули. Я вже готуюся до осіннього сезону. Всі канали все одно нікуди не дінуться, включать мене. По іншому і бути не може. Я ж не політик, який тільки піариться в ефірі. Насправді, таких політиків чимало, і вони впевнені, що народ їх підтримає тільки тому, що часто бачить по телевізору. А якщо тебе не бачать на екрані, то тебе як би й немає. Але, насправді, справжній політик здійснює вчинки, а журналісти просто потім пишуть про них», - впевнений гість програми.

Таким політиком він вважає і себе.

«У парламенті багато хто знає, що я здатний на вчинки. Точніше, навіть не багато, а більшість. Але те, що я планую створення партії на осінь, зовсім не означає, що я в цей час очікую дострокових парламентських виборів. Думаю, що їх не буде. Хіба що якісь сюрпризи може піднести липнева зустріч Зеленського і Байдена», - вважає Євгеній Шевченко.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Раніше, як повідомляв Знай.ua, він розповів про те, коли він знову планує зустрітися з Олександром Лукашенком, який називає себе президентом Білорусі.

Також Шевченко заявив, що має право на таку зустріч.