У програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24» футуролог Олексій Толкачов пояснив, як мають виглядати партнерські стосунки у своєму правильному вигляді.

Гість програми пояснює, що правильні партнерські стосунки будують зрілі, свідомі та самодостатні люди, яким і один без одного добре, але разом – краще. «Я сама себе забезпечую, квартиру собі купила, машину собі купила, але з ним цікавіше», - наводить він приклад правильного в цьому контексті мислення. З чоловіками, каже Толкачов, так само: йому прекрасно живеться і самому, а жінка потрібна радше для душі.

Тобто, каже футуролог, у такому разі партнерські стосунки – це спільний перегляд фільмів, обмін враженнями, захопливі подорожі. «Коли жінка потрібна не як певний атрибут успішності, не як певна власність, яку не випускати навіть за двері і ревнувати до всіх підряд. Багато чоловіків в цьому самостверджуються», - пояснює він.

Так само, зазначає експерт, неправильно, якщо за допомогою чоловіка жінка хоче розв’язати свої проблеми і відчути себе захищеною. «Коли дівчатка і жінки хочуть знайти собі чоловіка, який повністю їх забезпечить — це споживчий запит у відносинах», - пояснює він.

За словами Толкачова, у такому разі виникають не партнерські стосунки, а взаємозалежні. «Один з партнерів не розвивається. Він просто паразитує на другому партнері», - каже він. Знову ж таки, футуролог наводить аналогічну ситуацію і з боку чоловіка: він шукає в жінці матір і будує з нею незрілі стосунки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що однозначно шлюб на все життя помре.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов розповів про секс у майбутньому.