На питання, чому Байден не зупинив «Північний потік-2», постарався відповісти російський опозиційний політик і громадський діяч Дмитро Гудков у програмі блогера Мирослави Бобровської «А як насправді» на YouTube.

«У Байдена головне завдання було встановити контакт з Європою, а Німеччині проєкт «Північний потік-2» вигідний, німецькі еліти виступають за цей проєкт. Тому природно Байден пішов їм на зустріч, тому що у нього головне завдання, щоб був колективний Захід, який би конкурував з Китаєм», - підкреслив він.

Гудков сказав, що для Байдена це пріоритетне завдання, він просто не міг по-іншому вчинити, а Росія і Україна намагаються там побачити якийсь свій інтерес, але треба розуміти, що є інтерес в першу чергу американських еліт, а для них головний конкурент – це Китай.

«Тому американці готові на все, щоб сформувати потужний альянс між Америкою і Європою проти Китаю. Я був упевнений, що «Північний потік-2» буде добудований. Як би хто не хотів заморозити «Північний потік-2» - він буде добудований, просто треба це прийняти як даність», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Спірідонова, що у нас Конституція не виконує функції основного закону.

Також раніше для Знай.ua Рахліс розповідав про можливе слабке місце у Путіна.