Телеведуча та блогерка Сніжана Єгорова в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим розповіла, які проблеми з Конституцією є в Україні.

"Я вважаю, що є дуже серйозна проблема з тим, як у нас написана Конституція... Це казка, якій не судилося стати реальністю. Тому що спочатку вона написана таким чином, і взагалі наш конституційний державний устрій — він не відповідає потребам мультикультурної європейської країни... У нас дуже з різних клаптиків така, бабусина ковдра склеєна. Тому у нас не може бути етнічної держави. У нас не може вона бути побудована виключно на мовному якомусь середовищі", - сказала Сніжана Єгорова.

Вона зазначила, що це повинна бути федерація, при цьому — без «аграризму», хоча земля і є годувальницею.

"Безумовно, аграрні питання потрібно вирішити і привести до якогось спільного знаменника... Не можна робити акценти, які руйнують, розколюють суспільство. На мовних речах, на етнічних речах. Всі ці закони про корінні народи, сегрегація, поділ, нетерпимість, ксенофобія — від цього всього потрібно позбавлятися. Українці повинні згадати про те, що вони талановитий, багатий і духовний народ. Потрібно в першу чергу до духовності повертатися", - додала Єгорова.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов зазначив, що Україні найбільше бракує любові, а не якихось реформ і законів.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Лутковська розповіла про крах державності в Україні: "Це відверте порушення Конституції".