У програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» політичний експерт, підприємець і блогер Руслан Бізяєв розповів, що буде з Кабміном у близькому майбутньому і яким може бути його переформатування – частковим чи повним.

За словами експерта, Офіс президента справді хоче відправити Кабінет міністрів у відставку. Тим не менш, підкреслює він, голосів на таке рішення не вистачає.

Бізяєв додає, що їх не вистачить і в майбутньому, оскільки Верховна Рада ледве голосує. «Якби не додаткові голоси з «Довіри», то робота парламенту була б заблокована. Цього не вистачить для повної зміни складу уряду», - підсумовує політолог. З іншого боку, він не заперечує ймовірність часткової відставки разом із прем’єр-міністром.

На думку Бізяєва, остаточної відставки Кабміну можна очікувати за умови економічної кризи, а вона цілком ймовірно настане наприкінці цього літа чи восени. «І не факт, що криза буде саме урядовою – вона може стати й загальнополітичною», - міркує він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лупова, пояснила, як Кабінет міністрів можуть розпустити у повному його складі.

Також Знай.ua писав про те, що Лупова розповіла, хто міг би очолити "Слугу народу".