У жінок життя легше, ніж у чоловіків. На цю тему міркує український телеведучий Ілля Ноябрьов у програмі Сніжани Єгорової «Сніжна лавина».

Телеведучий вважає життя жінок у сучасному світі набагато легшим. «Чому чоловікам, я вважаю, зараз важче», - починає він міркування. Як каже Ноябрьов, чоловік завжди був мисливцем, він шукав тварин і приносив жінці м’ясо.

Зараз, пояснює він, чоловік втрачає цю гідність і чоловічий важіль в принципі. «Немає роботи, не працевлаштований, навіть він отримує цю смердючу зарплату, якої не вистачає ні на що», - стверджує телеведучий. Він додає, що відтак життя чоловіка ускладнюється, він втрачає свій вплив та свої цінності.

Принагідно Ноябрьов розповідає і про себе: у нього відсутня комерційна жилка, він ніколи не доводить справу до кінця і вже навіть змирився з цим. Також, зазначає гість програми, його багатства перебільшені. «Я не вдаюсь в подробиці, але як мені сказала одна дама: «Ви людина не бідна, але і не багата», - каже він.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов розповів, яким буде секс в майбутньому.

Також Знай.ua писав про те, що Славіна розповіла, чи варто жінці брати прізвище чоловіка.