Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів про ментальну винагороду переможців. За його словами, переможець завжди отримує ще більшу мотивацію і домагається більшого успіху.

«У переможця завжди беруться додаткові сили, тому що природний дофамін починає плескати, і вони стрибають наче вони і не бігали 2 години по полю (Балашов провів паралель з переможцями фіналу ЄВРО-2020 року, - ред.) І не втомилися зовсім, а в той же самий час інші – пригнічені», - зазначив Балашов.

Балашов розповів, що людина, котра домоглася якогось успіху, отримує мотивацію домогтися ще більшого успіху, тому що на досягнення в житті мозок реагує виділенням дофаміну, який відповідає за цілеспрямованість і мотивацію.

«Переможці не тільки отримують призи у вигляді грошей, вони також отримують додатковий стимул для подальшого зростання і вони зростають ще більше», - зазначив Балашов.

На думку експерта, крім матеріальної винагороди переможця важливо також ментальне, а саме мотивація, тоді переможець зможе досягти ще більше успіху в матеріальному плані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів про формування капіталу.

Також Знай.ua публікував думку Балашова про мовне питання в Україні.