«Божевільним» є той, хто завжди хоче бути попереду і без страху пробує все нове. Так сказав український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє», додавши, що спокійні люди якраз-таки мають знаходитися біля цих «божевільних».

Як пояснює Балашов, у деяких людей було погане дитинство і вони стали божевільними, а потім реалізують свій потенціал тим, що без жодного страху пробують все нове та незвичне. «Треба бути досить божевільним, щоб прориватися вперед, але величезна маса людей – вони ж не божевільні», - підкреслює він.

Експерт називає умовно «божевільними» тих людей, які змогли випадково накопичити великі капітали, постійно ризикуючи та працюючи у нових сферах. З іншого боку, каже він, виникає питання, а що залишається спокійним людям. Балашов пояснює, що всіх об’єднують гроші: лише одні витрачають їх на мирне життя, а інші – на пригоди.

«Раджу людям – знайдіть свого «божевільного», - міркує політик. На його думку, поєднання холодного розуму із божевільним завзяттям дасть гарний результат. Зокрема, Балашов вважає, що це вигідно для великих корпорацій, адже їхні «божевільні» представляють компанію на різних заходах, наприклад, на презентаціях.

Загалом експерт радить спокійним людям триматися ближче до цих «божевільних». «У вашому оточенні обов'язково є такі люди, але часто ми їм не віримо і не даємо шанси з'явитися», - зазначає він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, чому, перемагаючи, ви стаєте ще успішнішим.

Також Знай.ua писав про те, що Балашов закликав відстоювати своє право говорити будь-якою мовою.