Голова політичної партії “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, куди рухається Україна.

Микола Томенко розповів, які орієнтири має сучасна українська влада.

“Вони прийшли, як, по великому рахунку, космополітичні, навіть російські люди. Зараз ще бандерівцями не стали, вони такі, ОУН мельниківці. Це організація українських націоналістів більш еволюційна, не бандерівська. По риториці у Верховній Раді — ну, такі вони вже, антикомуністи, патріоти і так далі”, - сказав Томенко.

Він зазначив, що 2,5 роки тому такої позиції у влади не було.

“Життя змусило їх електорально змінити свою точку зору. Геополітично вони стартували так само як ледь не “Україна — нейтральна держава”. І на рибалці повирішують всі питання з Росією, чи ще десь. Потім ця спроба не вдалась. І тепер, по риториці, я вважаю, що вони такі, радикальні євроатлантисти. При всій критиці Ющенка чи Порошенка — вони від президентів США, канцлера Німеччини та президента Франції не вимагали негайно дати нам ПДЧ”, - додав Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За його словами, коли “Слуги народу” тільки прийшли до влади — вони мали багато амбіцій щодо змін до Конституції.

“Не можна кожний день змінювати стратегію країни і ідеологію. У мене таке відчуття, що ми або взяли, або візьмемо китайський кредит. І ця заява була елементом таким ідеологічної подяки китайському народу за кредит”, - підкреслив Томенко.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов розповів, куди ми прямуємо: четверта індустріальна революція.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Стус заявив, що ми не універсальна держава.