Суспільство чекає пояснень з боку влади і депутатів з приводу звинувачення Гео Лероса про вживання наркотичних засобів у вищих ешелонах влади. Про це розповів громадський діяч Андрій Пелюховський у програмі «Суб'єктивно» на YouTube.

«Зараз дуже часто з'являються відеоблоги з офіційними заявами депутата Гео Лероса, колишнього члена фракції «Слуга народу», і він розповідає дуже багато дивних і цікавих речей, де він практично звинувачує керівництво країни, представників влади, представників народу в парламенті - депутатів в порушенні певних законів, але найголовніше, чим я був шокований, бо Гео Лерос серйозно звинувачує керівництво країни у вживанні наркотиків», - підкреслив він.

Пелюховський розповів, що зі слів Лероса незрозуміло, хто нами керує і якщо це люди під кайфом, то виходить, що багатомільйонною країною керують люди, які можуть мати схильність до наркотиків. Той же Гео Лерос, підтвердив він, зробив про це заяву в парламенті і виклав у себе на сторінці в фейсбуці конкретні докази про те, що народні депутати з фракції «Слуги народу» вживають наркотики.

«У зв'язку з цим виникає дуже багато питань, але, дійсно, найголовніше питання, хто нами керує? Із зовнішнім управлінням ми якось розберемося, а ось внутрішнє управління, адже якщо дійсно багатомільйонна країна, багатомільйонний народ в руках людей слабких, які схильні до вживання наркотиків, то можете уявити, що вони можуть накоїти і як нашкодити, повівши себе неадекватно в якійсь серйозній ситуації», - резюмував він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Томенка, що не можна кожний день змінювати стратегію країни і ідеологію.

Також раніше Пелюховський для Знай.ua розповідав, що закон про землю суперечить нашій Конституції.