Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про важливість впевненості в завтрашньому дні. За словами експерта, українці не впевнені в завтрашньому дні в Україні.

«Запорука китайського чуда дуже проста – це зазначив у своїх мемуарах Ден Сяопін: ось інвестиції, ось технології, ось податкова база – не працює. А потім він подзвонив Лі Куан Ю і зрозумів – впевненість у завтрашньому дні», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, поки в українців не буде впевненості в завтрашньому дні, нічого нам не допоможе, тому що впевненість в завтрашньому дні змушує інвестиції заходити в країну.

«Поки ми не створимо впевненість в завтрашньому дні – все інше не працюватиме, тому що ніхто не буде в таку країну інвестувати. Що таке впевненість в завтрашньому дні по-українськи? Це вчимо польську мову, вчимося на укладальника плитки, знаходимо роботу в Польщі і виїжджаємо», - підкреслив Атаманюк.

Як зазначив експерт, зараз в Україні існує серйозна демографічна проблема: люди більше впевнені в завтрашньому дні в іншій країні, наприклад Польщі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, в чому різниця між олігархами в Україні та США.

Також Знай.ua публікував заяву Атаманюка, що сила олігархів в руках їх людей при владі.