Сьогоднішній український парламент повинен змусити людей включити мудрість і задуматися як голосувати на наступних виборах. Про це розповів громадський діяч Андрій Пелюховський у програмі «Суб'єктивно» на YouTube.

«На жаль, зараз в парламенті знаходяться ляльки, практично я такого парламенту ще не зустрічав - це політичний клан ляльок і гастарбайтерів, а в реальності парламентом керують шість олігархів. Представники олігархів і чинної влади, які за свої гроші організували передвиборчі компанії, створили пул риторики конкретної брехні. На жаль, в політику останні 20 років приходить риторика брехні на риториці обіцянок», - підкреслив він.

Пелюховський впевнений, що для виборів переодягли пару ляльок, зробили піар компанію і люди дійсно повірили, не розуміючи те, що за цими ляльками стоять олігархи і їхні гроші, які вони витрачають на передвиборчі кампанії сотнями мільйонів доларів. Адже потрібно ж давати оцінку, вважає він, коли не багата людина говорить начебто щиро, правильно, але при цьому їй хтось проплачує телебачення і білборди.

«Зараз настав час, щоб кожен українець дав оцінку тому, що відбувається і задумався не про те, як він живе, а задумався про те, як будуть жити його діти. Зараз Україну можуть врятувати тільки українці, не зовнішні гравці, не внутрішні представники бізнесменів і олігархів, а люди повинні дати всьому оцінку. І я впевнений, що наступні вибори будуть теж супроводжуватися брехнею і підкупом виборців. Але, я сподіваюся, що до українців все-таки повинна прийти мудрість», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Пелюховського, що ми приходимо і вибираємо, на жаль, щось краще, але з гіршого.

Також раніше Пелюховський розповідав, що ті, хто приходять до влади на риториці брехні, забувають про свої обіцянки.