Про що говорить недавно опублікована стаття Володимира Путіна, в якій знову підкреслюються імперські амбіції Росії? Це питання у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає футуролог Олексій Толкачов.

«У Росії ніколи не шкодували людей, ні чужих, ні своїх. Росіяни гинуть за ідею. У стані комплексу неповноцінності потрібно примазатися до чогось великого і значного. Власне буття може бути незначним, навіть нестерпним, але потрібно чимось пишатися. Це – велика біда. А Путіну можна відповісти так: так, ми готові до приєднання частини російської території. Після того, як більшу частину Росії відхопить Китай, все інше – до Уралу – готова забрати Україна. Там люди нам ментально близькі. Сам я київський імперіаліст, так що нехай в Кремлі знають, на кого нарвалися», - пожартував футуролог.

На його думку, стаття Путіна не випадково була опублікована саме в цей час.

«Росія планомірно йшла до своїх ідеальних цілей. Зараз вона вже пройшла частину свого алгоритму: запускається «Північний потік-2», Байден зустрівся з Путіним, навчання провели, Білорусь підгортають під себе... Я розумію, як можна похитнути Росію, але поки не бачу, хто може це зробити. Україна не тільки слабка для цього, але і не ставить таких цілей. У балтійських країнах і взагалі в державах Євросоюзу є об'єднання навколо цих цілей, але немає координаційного ядра. Теоретично таким ядром могла б стати Кримська платформа, якби американці заявили, що туди приїде Байден. Але Байден туди не збирається»,- говорить Олексій Толкачов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він змалював напрямок розвитку людства.

Також Знай.ua повідомляє, що, за словами Толкачова, праця є елементом соціалізації.