Наскільки різняться за якістю озброєння українська та російська армії? Це питання у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає політолог Вадим Трюхан.

«Скажімо так, озброєння у нас краще, ніж у 2014 році. А наскільки воно гарне, нехай розповідають військові. Я як дипломат бачу наслідки того, що у нас з'явилися озброєні сили, готові протистояти агресору. Крім того, інтереси великих світових гравців зійшлися в тому, щоб не допустити створення Російської імперії 2.0. Раніше я думав, що мета Путіна полягає у відновленні СРСР, тільки без балтійських держав. Але, прочитавши його недавню статтю, я зрозумів: апетити Путіна значно зросли, і він хоче відновити Російську імперію. Причому йому потрібна імперія в межах часів Миколи II», - вважає гість програми.

На його думку, Путіну потрібна і Прибалтика, і частина Польщі, і частина Фінляндії, а можливо, і вся Фінляндія.

«Ми, українці, вже восьмий рік не можемо спокійно спати, знаючи, хто у нас під боком, і що в будь-який момент може статися все що завгодно. Можуть почати бомбити й Київ, і Харків, і Львів, як росіяни робили в Сирії. А тепер не зможуть спокійно спати лідери й народи інших країн – центральноазійських, закавказьких, Білорусі, Молдови, країн Балтії», - говорить Вадим Трюхан.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, політолог Руслан Бізяєв вважає, що у своїй статті Путін висунув претензії на весь пострадянський простір.

Також Знай.ua повідомив, що цю статтю прокоментував футуролог Олексій Толкачов.