Журналіст, сценарист і режисер Семен Случевський у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповів про Луческу. За його словами, Луческу – справжній лідер.

«За рік, який пропрацював Луческу, у нього до сих пір багато «антипатиків». Луческу зробив одне дуже важливе – він в цих молодих футболістів «Динамо» ввібрав психологію переможців, але цього для Ліги чемпіонів мало», - зазначив Случевський.

За словами експерта, ​​досвідчений тренер Луческу скористався психологічним прийомом, який дозволив підняти мотивацію гравців ФК «Динамо Київ», що призвело до чемпіонства в чемпіонаті України в попередньому сезоні.

«Йому скоро буде 76 років. Я колись писав про нього, пам'ятаєте, «браво федерація» (Випадок, коли Луческу під час матчу кинув шапку на підлогу після власного видалення, обурюючись від дій судді, - ред.). Це демагог той ще. Правда, зараз він цим не займається. Він абсолютний лідер і завжди був і є», - зазначив експерт.

Случевський розповів історію, що коли збірна Румунії потрапила на Чемпіонат світу в 1970 році в Мексику, у них був матч з Бразилією, а другого комплекту форми не було і Луческу за свої гроші купив всій команді форму, будучи лише тренером.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Куса розповів про проблеми ЄС і латентних євроскептиків.

Також Знай.ua публікував слова Куси, що на Балкани претендує відразу кілька гравців.