Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про закупівлю британських кораблів. За його словами, Україна повинна сприяти миру, тому що коли багато грошей іде на озброєння, країна зубожіє.

«Країна розвалена і злиденна. У нас неможливо прожити на мінімальну пенсію і ми найбільші з експорту трудових мігрантів. Ось наша улюблена країна реально допомогла Великобританії, тому що підписали контракт на 2,5 млрд фунтів», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, Україна закупила у Британії дуже дорогі кораблі, а в той же час в Україні умови життя погіршуються, і люди з країни виїжджають. Як зазначив Атаманюк, Британія у свою чергу, не дуже істотно нам допомагає.

«Мені подобається риторика президента, тому що він говорить, що потрібно зустрічатися. Хто бере риторику про зброю, той проти миру», - підкреслив експерт.

Економіст відповів на питання, а де ж закуповувати зброю, сказавши, що політика країни повинна сприяти мирному врегулюванню війни, щоб зброю закуповувати не довелося, тим більше за завищеною ціною.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, в чому різниця між олігархами в Україні та США.

Також Знай.ua публікував заяву Атаманюка, що сила олігархів в руках їх людей при владі.