Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, чому політики і олігархи губляться в новому світі. За його словами, люди, що не перебудувалися під нову епоху, пропадають.

«Новий світ диктує інші конструктивістські ідеї. Чому дуже важливо людям розуміти, що таке ретроград, нігілізм і конструктивізм? Тому що вони завжди йдуть по порядку. Колись конструктивісти олігархи все одно перетворилися потім в олігархів», - зазначив Балашов.

За словами експерта, ми зараз живемо в епоху нігілізму, а саме заперечення 90-х років. Як зазначив Балашов, з тих пір пройшло мало часу, але багато людей, які стали олігархами і політиками, почали в тій епосі.

«Одне ти думаєш, коли у тебе 100 доларів в кишені, і абсолютно інше, коли у тебе 100 мільйонів. Це інша відповідальність. Колись вони були початківцями хлопчиками (політики, олігархи, - ред.), Які вимітали червоних директорів з їх насиджених місць, а зараз вимітають їх», - підкреслив Балашов.

Як зазначив експерт, епоха 90-х пройшла і люди, які встигли в той період часу піднятися, але не пристосувалися до нової епохи, просто пропадають.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Балашов розповів, чому судові процеси важливі в кар'єрі політика.

Також Знай.ua публікував слова Балашова: Рада людям – знайдіть свого «божевільного».