Яких наслідків варто очікувати від відставки Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ? Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політолог Руслан Бізяєв.

«Зеленський прибрав останній запобіжник, який стримував початок серйозних вуличних потрясінь. Хто тепер буде контролювати вуличний протест - це хороше запитання. Формально це має робити Служба безпеки, але чи вийде у неї – питання не менш хороше. Як я розумію, в ОП поки оцінюють ситуацію позитивно: осінь як-небудь переживемо. Поки ситуація дозволяє займати по вісім мільярдів гривень в тиждень, щоб затикати дірки в бюджеті. Пандемію теж як-небудь переживемо. Ось тільки з Мінськом не зрозуміло, що робити. Вони плачуть, колються, але продовжують бігати навколо політичної частини Мінська», - каже політолог.

На його думку, зараз для влади головне – домогтися, щоб ця проблема не з'єдналася з іншими.

«Але відставка Авакова і те, що відбувалося в Берліні – це два різних процеси. Зеленський не домовився з Меркель, але він і не міг з нею домовитися. Що стосується внутрішньополітичних процесів, то я думаю, що за Аваковим піде Разумков, а далі вже черга може дійти до олігархів», - вважає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Вадим Карасьов заявив, що ця відставка була потрібна і Зеленському, і самому Авакову.

Також Знай.ua повідомив, що відставку міністра внутрішніх справ прокоментував політичний консультант Олександр Харебін.