У новій програмі «in kyiv» блогер Катерина Павлова поставила питання депутату Київради Володимиру Кравцю, чому досі не прийняли генплан Києва?

«Я кожного дня ставлю це питання в Київраді і всюди, де я буваю, але відповіді на нього не маю. В публічних розмовах обіцяють, що генплан буде ось-ось, але в реальних кулуарних розмовах кажуть, що у найближчі пів року або рік генплану Києва точно не буде. Тому питання про генплан треба ставити Інституту Генерального плану Києва та всім тим людям, які причетні до цього», - відповів він.

Кравець розповів, що реально на сьогодні немає конкретної дати, коли генплан буде, проте генплан міста – це один з найголовніших документів міста, за яким воно живе 20 років. Це документ на двадцять років, тому він вважає, що його треба було почати розробляти трішечки раніше.

«Я чув, що цей генплан не прийнятий, тому що не змогли провести громадське слухання в період карантину. Але якщо б це була одна єдина проблема, гадаю, її можна було б вирішити у 21 сторіччі. Мабуть, це вже більше питання до голови міста, бо він повинен натискати та питати, де генплан і чому його досі немає. А в мене виникає враження, що про генплан Києва вже взагалі всі забули», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Кулеби, що у Києві вже дуже стара зношена інфраструктура і взимку часто прориває труби.

Також раніше Рак розповідав, що коли замість велодоріжки без усіляких погоджень роблять парковку, це його просто обурює.