Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів про важливість правил. За його словами, вони потрібні, щоб тримати суспільство в стабільності.

«Ми в багатьох місцях будемо зараз потрапляти в правила. Ми за правилами їздимо на дорогах, літаємо. Так як ми просуваємось на європейський ринок, ми будемо дотримуватися європейських правил. Ось коли говорять про Путіна, що він там газом всіх нагодує. Ні. Він буде дотримуватися європейські правила, тому що він хоче торгувати в Європі», - зазначив Балашов.

За словами експерта, в світі все крутиться навколо правил, особливо розвинене суспільство. Тому, як зазначив Балашов, якщо Україна хоче інтегруватися в Європу, їй слід дотримуватися європейських правил.

«Ці правила стабілізують світ. Ось бачите – весь світ об'єднався проти Путіна, тому що він не дотримується правил. Він порушив інформаційний простір і геополітичні домовленості», - підкреслив експерт.

Як зазначив Балашов, всюди існують загальноприйняті правила, які дозволяють створювати нормальні умови для життя. За його словами, правила виступають в ролі регулювальника в суспільстві.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Балашов розповів, чому судові процеси важливі в кар'єрі політика.

Також Знай.ua публікував слова Балашова: Рада людям – знайдіть свого «божевільного».