Український бізнесмен сирійського походження, власник однієї з найбільших мережевих компаній на українському ринку фуд-сервісу, людина року в номінації «Лідер ресторанного бізнесу» Усама Кафа у програмі «Особистість» Сергія Дойка поділився своїми думками про можливості бізнесу.

«Треба знаходити можливості. А причину завжди знайдеш. Я це бачу по своїх співробітниках. Знаходять причину в будь-який момент. «Чому ти не зробив?» - «Тому що те-то, те-то, те-то...». «А які були можливості?» - мовчання. Це в нас закладено, але повинна бути гармонія», - говорить він.

Усама Кафа несподівано зізнається, що не завжди знаходить розуміння у своїх знайомих бізнесменів.

«Я для багатьох своїх друзів, може бути, здаюся неуспішним. Вони кажуть: «Ти розвиваєшся по горизонталі, ми - по вертикалі. Це неправильно». Коли я чую ці фрази, ставлюся до них філософськи. Я задоволений своїм життям, все добре», - підкреслює він.

З приводу сплати податків він зазначає: «Я бачу програму боротьби з тіньовою економікою, яка змусить всіх все показувати і платити. Раз вже про це йдеться, вже є план і все буде добре. Я впевнений. Є програма, ми від неї нікуди не підемо, сто відсотків. В Україні великі податки, але я чув, що Верховна Рада хоче їх зменшити. Ми цього чекаємо, це дуже чудово. Тоді бізнес розвивається, виходить з тіні».

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що Всі українці, крім чиновників і депутатів, формально підпадають під дію податкової амністії, - Завальнюк.

Також Знай.ua повідомляв, що МВФ взагалі виступає проти будь-яких податкових амністій, - Павловський.