У новій програмі «in kyiv» депутат Київради Володимир Кравець розповів блогеру Катерині Павловій, наскільки важливо працювати в Києві по генплану.

«У Києві лише 35% - 40% будівель збудовано за генпланом, тому дуже важливо приймати генплан міста. А наскільки все відповідає реальності, це питання, напевно, до правоохоронних органів, тому що у Києві дуже багато побудовано незаконних будівель. І нехай би вони будувалися, але їх не добудовують, обдурюючи людей, які потім влаштовують мітинги», - сказав він.

Кравець розповів, що на сьогодні з запропонованих 219 планів прийняли лише один детальний план території, який був по Оболоні. Досвід показує, що один детальний план території приймається 4-5 місяців, підтвердив він, тому реально ці 219 детальних планів територій не будуть прийняті найближчим часом, тому що це дуже велика робота, але без неї ми не можемо рухатись далі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Строк дії старого генерального плану Києва закінчився у 2020 році, але поки не буде прийнятий новий, ми будемо працювати по старому генплану, можливо, й до 2040 року. Є реальний спосіб пришвидшення створення нового генплану, треба збиратися з місцевими депутатами, робити громадські організації і вже по якомусь плану разом далі зі зверненнями вимагати того, щоб нам хоча б показали проєкт нормального генплану міста для людей», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Добруцького, що коли у 2014 році сталися всі ті події, в міському бюджеті не було коштів на головну ялинку.

Також раніше для Знай.ua Беспалов розповідав, що легкорейковий транспорт - це сучасний транспорт, який комплексно й активно розвиває Європа.