Підприємець та громадський діяч Ігор Добруцький розповів у блозі «in kyiv» українському блогеру Катерині Павловій, як у нього вперше виникла ідея організувати ялинку у Києві.

«Я організовував такі заходи як паради вишиванок, до нас в Київ приїжджало до десяти тисяч гостей і були поставлені рекорди, але все це робилося або на протестній хвилі, коли ми хотіли об’єднати всю Україну й хотіли показати, що вона є, або навпаки, коли йшов підйом. Все виникає від загальних трендів в місті. Коли у 2014 році сталися всі ті події, в міському бюджеті не було коштів на головну ялинку», - розповів він.

Добруцький сказав, що оскільки він мав досвід міської роботи у 2006 - 2009 роках і він розумів як все це робиться, він на Майдані підійшов до ведучого і запропонував організувати на Майдані ялинку, яка була зламаною, але події почали розгортатися ще серйозніше і вже всім було не до ялинки.

«Але наступного року, підійшовши до адміністрації, я запропонував зробити ялинку, це були мої відчуття та патріотичне бажання, тому що я живу в цій країні і хочу, щоб тут, не зважаючи ні на що, все далі розвивалося. Тому що після дощу знов сходить сонце і треба розуміти, що рано чи пізно ми прийдемо знов в це життя усміхненими», - підкреслив він.

Добруцький розповів, що тому він і захотів зробити ялинку, але в нього було побажання, що ялинка має бути живою, а не штучною й вона має стояти на Софійський площі, тому що після подій на Майдані він не міг відчувати свята в тому місці і це було б дуже недоречно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Влада погодилась, але були проблеми з фінансами, тому що в той час усе йшло на фронт, ми всі допомагали Майдану», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Короля, що наступного року запланована велика реконструкція вулиці Хрещатик.

Також раніше Лепявко розповідав, що всі райони мають бути покриті трамваями, велодоріжками, якісними дорогами.