Чи буде тепер, після відставки Арсена Авакова, президент Зеленський повністю контролювати Міністерство внутрішніх справ? Це питання в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає політик і громадський діяч Микола Томенко.

«Я думаю, зараз МВС будуть повністю контролювати з Офісу президента – можливо, Олег Татаров. Але проблема не в тому, що ОП повністю зайняв структури своїми людьми. Річ у тім, що потрібно працювати далі. А наступні кроки будуть мати ще менше правовий характер. Що буде робитися далі? Далі буде відбуватися переділ медіаринку. Припустимо, ви олігарх, у вас вісім телеканалів. Тоді вами займуться. А якщо у вас один або два канали, ви не олігарх. І вам доведеться продавати зайві канали правильним людям – тим, на яких вкаже Офіс президента. А решту залишати за собою, оформляючи на родичів або друзів», - говорить політик.

На його думку, в Україні очікується «чорний серпень» – за аналогією з «чорної п'ятницею». Олігархічні мас-медіа і частково олігархічний бізнес будуть продаватися зі знижками.

«Проблема в тому, що це не супермаркет, і ми не можемо туди увійти – потрібен вхідний квиток. Щоб його отримати, потрібно мати потрібних друзів. Я абсолютно впевнений, що вже восени олігархів змусять продавати свою власність», - вважає Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше нардеп Антон Поляков розповів про різні версії звільнення Арсена Авакова.

Також Знай.ua повідомив, що політолог Руслан Бізяєв також прокоментував відставку Арсена Авакова.