Голова “Всеукраїнського міжгалузевого профсоюзу працівників сфери права” та член політради партії “Держава” Олександр Семченко розповів у своєму Telegram-каналі, що в одній з мереж магазинів будматеріалів з’явилася їхня профспілка.

"Наша міжгалузева профспілка на практиці надає необхідне сприяння в справі відродження профспілкового руху в Україні", - заявив Семченко.

За його словами, місяць тому первинна організація Всеукраїнської профспілки з'явилася в мережі одного з магазинів будматеріалів.

"Ми будемо пильно стежити за дотриманням трудового законодавства та забезпеченням соціальної захищеності в компанії, шляхом методологічної, юридичної та інформаційної підтримки рядових учасників нашої профспілки", - додав Олександр Семченко.

Як повідомляв Знай.ua, партія "Держава" вимагає від влади повного повернення соціальних гарантій: люди вийшли на мітинг.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що лідер профспілки гірників заявив, що слідом за ТЕС роботу можуть зупинити держшахти.