Політичний експерт Микола Спірідонов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чи є Верховна Рада України турбулентною.

"Вона була багато в чому турбулентною. Особливо спочатку роботи, було багато таких рішень, які потрібно було ретельно аналізувати. Але вони приймалися, на мій погляд, занадто швидко. І в принципі ця смуга турбулентності триває сьогодні", - сказав Спірідонов.

Він зазначив, що за минулий рік йому запам'ятався ряд "зашкварів" Верховної Ради.

"В основному, генеральна лінія — це “закручування гайок” у податковій сфері. При чому, як то кажуть, ліс рубають, тріски летять. Тобто, під виглядом боротьби з олігархами, ось ми їх деолігархізуємо, фактично, законодавчі ініціативи, прийняті недавно в першому читанні, №5600 і 5636 — спрямовані проти рядових українців, головним чином. Тому що посилюється в цілому податковий тиск. Наприклад, на продукти харчування, при купівлі-продажі квартир, і посилюється контроль над банківською сферою", - додав експерт.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Поляков заявив про легалізацію каннабісу, що при нашій владі — це точно не про здоров'я.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що економіст заявив, що податковий законопроєкт №5600 не дасть підприємствам брати участь у тендерах.