Ким є новий міністр внутрішніх справ Денис Монастирський і чого слід чекати від нього на чолі відомства? Про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає політичний експерт Микола Спірідонов.

«Монастирського я знаю з тих часів, коли я був журналістом, а він помічником нардепа Геращенка. У 2019 він і сам став депутатом від «Слуги народу». З деяких питань я з ним перетинався, і склав певне враження. Є люди, схильні до жорсткого управління, як Порошенко або той же Аваков. Такі люди прагнуть вдаватися в усе, розбиратися мало не в тому, як працюють рядові дільничні. Денис Монастирський – людина інтелігентна, гуманітарного складу характеру. Але іноді такі люди, потрапивши на керівні посади, пристосовуються до них. Можливо, Монастирський стане в чомусь більш жорстким і придбає більше менеджерських якостей», - допускає гість програми.

Поки ж, на його думку, перше враження від Дениса Монастирського таке, що він не дуже схожий на главу МВС.

«У минулому Монастирський був помічником депутата, тобто виконавцем, хоча і висококваліфікованим. У нього є юридична освіта», - нагадує Микола Спірідонов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політичний експерт Тетяна Лупова також прокоментувала призначення Монастирського на пост глави МВС.

Також Знай.ua повідомив, що, на думку політолога Руслана Бізяєва, Арсен Аваков може залишитися негласним керівником міністерства.