У новій програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч Андрій Пелюховський розповів про сценарій після підписання Зеленським Мінських угод.

«Аваков просто так не пішов з політичної сцени і, я впевнений, що найближчим часом будуть підписані Мінські угоди. Це спровокує великі і дуже серйозні заворушення, підніметься націоналістичний рух, а це близько 15% населення країни. Вулиця піде на вулицю, почнуться заворушення і, можливо, як варіант, Авакова запросять на посаду прем'єр-міністра», - розповів він.

Пелюховський вважає, що голосів у парламенті на призначення Авакова прем'єр-міністром не вистачить, тому варіант буде розглядатися про тимчасовий уряд у зв'язку з надзвичайним станом. Так що Аваков - це той політик і гравець, впевнений він, який просто так зі сцени не втече і, можливо, ми ще почуємо про нього.

«Я навіть можу з упевненістю сказати, що дні уряду Шмигаль вже пораховані і, на мою думку, все станеться в кінці серпня, початку вересня. Я більше ніж упевнений, що з вулицею можна буде впоратися, але чи впорається нове майбутнє керівництво країни з проблемами країни і чи зможемо повністю бути незалежними, я думаю, це навряд чи. А далі, якщо нічого не змінити, то не буде і майбутнього у країни», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що відставка Авакова - це тригер внутрішньополітичної кризи.

Також раніше для Знай.ua Бізяєв розповідав, чи довго триватиме відставка Авакова.