У новій програмі «А як насправді» з блогером Мирославою Бобровською експрацівник посольства США у Вашингтоні Андрій Теліженко розповів, що інтереси адміністрації Байдена не відповідають інтересам українських громадян і України взагалі.

«Ми звикли ще з 80-х років Радянського Союзу, що є десь якийсь центр, раніше це була Москва і ми на неї орієнтувалися, а після отримання незалежності почали намагатися орієнтуватися на Захід. А останні сім років ми орієнтуємося тільки на Вашингтон», - підкреслив він.

Теліженко вважає, що «Північний потік-2» і зближення Байдена з РФ було прогнозовано, якби всі наші служби працювали, то розуміли б, що все так і буде. Тому що історія відносин Байдена з РФ дуже глибоко йде назад на тридцять - сорок років, підтвердив він, ще при розвалі Союзу, коли рефінансувалися банки РФ на початку 90-х, а Байден лобіював це.

«Тому зближення Байдена з РФ було ще до того, як ми цю тему почали підіймати зараз. Так що треба розуміти передісторію і як ця людина буде діяти сьогодні» - розповів він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Гудкова, що у Байдена головне завдання було встановити контакт з Європою.

Також раніше для Знай.ua Ялі заявляв, що Байден і Путін не збираються переглядати Мінські угоди.