Політолог Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів, чому українцям подобається китайський шлях. За словами експерта, зовнішнє управління країною неприпустиме.

«Виходить Арахамія і каже, що тепер ми будемо по китайському шляху йти. Лібертаріанства немає, вже китайський шлях. Не знаю, що він говорив про китайський шлях, але народ би підтримав. Підтримав би в боротьбі з корупцією», - зазначив Атаманюк.

На думку економіста, український народ підтримав би китайські методи боротьби з корупцією. Атаманюк зазначив, що на голосування було винесено питання, кому б ви віддали управління над Україною, і більшість людей проголосувало за Китай.

«Взагалі нікому не можна віддавати управління державою, тому що ніхто не буде керувати країною в інтересах людей нашої країни. Біда в тому, що 30 років до влади приходять люди, які керують державою в своїх інтересах», - підкреслив Атаманюк.

За словами експерта, людям подобається китайський шлях саме через їх методу боротьби з корупцією, тому що, як зазначив Атаманюк, більшість людей хотіло б, щоб корупція каралася смертними вироками.,

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що країни НАТО завжди діяли тільки в своїх інтересах.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк заявив, що Україна повинна сприяти миру.