Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Майбутнє» висловився про ймовірну зміну курсу України на Китай. За його словами, Україна не повинна цього робити, тому що ми європейці.

«Україна завжди себе повинна ментально розділяти – ми європейці по духу і ментальності. Коли я був в Америці у Флориді, мене сприймали як європейця, вони не знають, де Україна: «Це європейці приїхали». Ми повинні весь час пам'ятати – ми європейці», - зазначив Балашов.

За словами експерта, незважаючи на те, що Україна знаходиться на околиці Європи, ми ментально ближчі до європейців.

«А то, що туди на Схід, – це азійці. Нам не потрібна азіатчина, нам не потрібна Комуністична партія Китаю – у нас була своя, нам не потрібна путінізація. Вже було це все, а нам це не треба», - підкреслив Балашов.

На думку експерта, Україна не повинна змінювати свій курс у бік Сходу, тому що це чуже нам – ми повинні рухатися в Європу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов заявив, що 97% всієї власності в СРСР належало партії.

Також Знай.ua повідомляв, що Балашов розповів, чому олігархи і політики з 90-х не актуальні сьогодні.