Чому суверенітет України під загрозою? Детальніше про це розповів політичний експерт Олег Постернак у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24».

Принагідно гість програми нагадує, що восени в Росії пройдуть вибори в Думу і, відповідно, Путін має показати свою силу. Тим не менш, каже він, єдиний реальний метод для президента РФ – це агресивна зовнішня політика.

Також Постернак коментує і нещодавню статтю Путіна в українському перекладі: це елемент семантичної війни і певна стадія підготовки. «І для нього дуже важливо після цієї статті, як теоретичного контенту, довести її справедливість... Повномасштабний наступ виключено», - міркує він і додає, що цим Росія радше буде нагнітати ситуацію та сіяти істерію серед українського політикуму.

Цей турбулентний режим, каже Постернак, в Україні вже давно. «І явно воно почалося, багато хто вважає, з 2014 року, так ні, воно має свою природу ще з Майдану 2004 року. Коли в Україні невирішеними виявляється величезна маса протиріч», - стверджує експерт.

Загалом він підсумовує, що навіть святкування 30-ого Дня незалежності України, ймовірно, пройде в передчутті небезпеки для державного суверенітету.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карижський заявив, що з Росією доведеться або воювати, або домовлятися.

Також Знай.ua писав про те, що Бортник пояснив різницю між Декларацією про суверенітет і Актом проголошення незалежності.