Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Майбутнє» розповів як змінювалася модель працевлаштування. За його словами, найвигідніша за всю історію – фріланс.

«Колись були раби, і вони були прив'язані до рабовласника. Але через якийсь час раби стали нерентабельні і, загалом, рабство пішло з економічних причин – воно стало нерентабельним і програвало вільній праці», - зазначив Балашов.

За словами експерта, вільна людина, якій треба було платити заробітну плату, виробляла більше і краще ніж раб. Також, як зазначив Балашов, вільних людей утримувати не треба, на відміну від рабів.

«Зараз прийшов час фрілансерів. Вам не треба утримувати штат. Фрілансерам ми не платимо за їхнє сидіння – ми платимо їм за конкретне завдання. Це призводить до дроблення компаній. Компанії вже не треба утримувати штати – вона буде взаємодіяти з фрілансерами», - підкреслив Балашов.

Як зазначив експерт, поділ великих компаній на дрібні інстанції, навіть у вигляді фріланс-найму співробітників з усього світу, це майбутнє, адже кілька людей, які обіймають керівні посади у фірмі, зможуть управляти практично всім світом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, чому не можна брати курс на Китай.

Також Знай.ua повідомляв, що Балашов заявив, що 97% всієї власності в СРСР належало партії.