У програмі Руслана Бізяєва «Культ Особистості» директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник проаналізував діяльність ВР за пів року і поставив свою оцінку.

Загалом гість програми непогано відгукується про діяльність ВР: була робота, був діалог, але були і нюанси. Бортник зауважує, що всі фракції ставали співавторами закону, Разумков як керівник ВР також гарно впорався зі своєю роботою. «Але оскільки ця Верховна Рада є продовженням монобільшості, продовженням влади — бачимо якість законів», - підкреслює він.

На думку експерта, швидка і голосна робота Верховної Ради не дала бажаних результатів. «Тому що питання миру і війни, питання боротьби з корупцією, питання підвищення добробуту громадян — все те, що реальне, цій Верховній Раді було недоступне», - пояснює Бортник і додає, що йдеться не стільки про реальний розгляд цих питань, скільки про його імітацію.

Отже, він підсумовує, в чому проблема ВР за ці пів року: у парламентсько-президентській країні вона не стала головним органом і, відповідно, не штовхала державу вперед.

Якщо брати 5-бальну систему, то цій Верховній Раді Бортник ставить доволі середню оцінку: 3+ або 4-.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник розповів, що Україна продовжує вести торги з Європою.

Також Знай.ua писав про те, що Спірідонов розповів, чи є Верховна Рада України турбулентною.