Депутат Галина Янченко у програмі Юрія Романенка «Романенко. Беседы» розповіла про закон «інвест-нянь». За її словами, на Заході подібне до положень Закону «Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями» вже давно практикується.

«Інвест-няні», я вважаю, що це хороша ініціатива. Це не українське ноу-хау. Є давній друг, який був заступником одного з німецьких міст і він коли почув про ініціативу «інвест-нянь» сказав – «Тю, у нашому німецькому місті «інвест-няні» вже 20 років працюють», - зазначила Янченко.

За словами Янченко, за кордоном процедура подібна до нашого Закону «Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями» вже давно практикується – «інвест-няні» допомагають інвесторам спрямовувати свій капітал.

«У німецькому місті «інвест-няні» допомагають знайти правильну земельну ділянку достатніх розмірів, підключитися до мереж та отримати усі дозволи, а у нашому випадку «інвест-няні» мусять боротися та підключати правоохоронні органи», - підкреслила Янченко.

Як зазначила Янченко, на Заході «інвест-няні» допомагають саме по аспектах інвестування, а у нас «інвест-няні» мають допомагати інвесторам, виборюючи за допомогою судової та правоохоронної систем предмети інвестування.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко заявив, що США зробили Німеччині поступку у вигляді Північного потоку-2.

Також Знай.ua повідомляв, що Чалий заявив, що США примусили Україну відмовитися від ядерної зброї.