Нещодавно у Грузії відбулася зустріч президентів України та Молдови, де Майя Санду не виявила українській делегації належної поваги. Детальніше про це розповів політолог Михайло Чаплига у своєму блозі.

Чаплига розповідає, що після цієї зустрічі Майя Санду зробила пост на фейсбуці: фото української делегації в очікуванні.

«Це вже витік і чутки, але дуже схоже на правду», - міркує він.

Як розповідає політолог, президент Молдови відразу заявила, що на зустрічі довго не затримається. «Обходить столи, сідає навпроти нашої делегації, кидає валізу і відразу ставить два простих питання: «Чаус де?» і «електроенергію в Придністров’я ви чию качаєте?», - повідомляє Чаплига і додає, що після цього Санду піднялася і пішла зі своїми речами.

За його словами, на перше питання намагався відповісти Єрмак, але президент Молдови його швидко обірвала. «Подивилася на міністра закордонних справ, який сидів як німий, і запитала його, ганчірка він чи міністр», - констатує експерт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Отже, підсумовує Чаплига, Санду не лише не виявила українській делегації належної поваги, але й доволі жорстоко повела себе на зустрічі.

Як повідомляв Знай.ua, Бодров розповів, до чого можуть призвести дії Санду у Молдові.

Також Знай.ua писав про те, що Чаплига заявив, що Китай стає партнером завжди тільки у своїх інтересах.