Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про помилку міністра фінансів. За словами експерта, міністр фінансів виступив із заявою, що в наступному році мінімальна зарплата буде 7.700, але потім це виявилося помилкою і Міністерство фінансів виправило свого міністра.

«Виходить міністр фінансів в ефір, це ж не біля бочки з пивом анекдоти потруїти. Він виходить в ефір і люди очікують від нього отримати інформацію. Він повинен був до цього ефіру готуватися. Йому ставлять запитання щодо мінімальної зарплати, а він каже, що в наступному році буде 7.700 грн», - зазначив Атаманюк.

На думку експерта, люди високих чинів не повинні допускати такі помилки, як допустив міністр фінансів.

«Потім Мінфін за міністра вибачається і каже – «Ні, в наступному році буде 6.400, а 7.700 буде у 2024». Хто знає, що буде у 2024 році і яким чином це буде відбуватися. Це уособлення середньостатистичного українського міністра», - підкреслив Атаманюк.

За словами економіста, нинішні міністри не володіють освітою, цифрами і баченням актуальної ситуації в країні. На думку експерта, через недостатню компетенцію влади ми змушені займатися всім самі: освітою дітей, безпекою і своєю інфраструктурою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

«Основа державності через це підірвана», - сказав Атаманюк.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що влада перекинула відповідальність за тарифи на місцеву владу.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк розповів, чому люди підтримують китайський курс.