Запровадження формули Штайнмаєра в українське законодавство – це ніщо інше, як інформаційна атака. Так сказав воєнний експерт Юрій Кочевенко у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

Як зауважує Кочевенко, ідея імплементувати формулу Штайнмаєра в українське законодавство виникла не сьогодні і не вчора. Довго про це говорилось, каже він, але зрештою її відклали. «Безглуздість навіть спроб її впровадження або імплементації», - підкреслює експерт.

Він додає, що Україна, ОБСЄ і Росія – всі зійшлися на тому, що Мінський майданчик абсолютно не має сенсу, на цій платформі не вдається ні про що домовитися і взагалі все давно вже проходить не в Мінську.

Тим не менш, зазначає Кочевенко, знову звучать вимоги імплементації формули Штайнмаєра. На його думку, все це – інформаційна атака, спрямована на Україну. Таке рішення Німеччини експерт пояснює спробою виправдатися за «Північний потік-2». «Тобто, що ви нам заявляєте, якщо ми вам запропонували рішення, а ви не хочете його вирішувати», - коментує гість програми.

З іншого боку, він ставить питання, а чи з самого початку все це було міною сповільненої дії, і залишає його відкритим. Якщо так, каже Кочевенко, то Німеччина завжди знала, що підпише угоду з РФ і «Північний потік-2» так чи інакше запрацює. «Це означає, що всі розмови, всі ці сумніви Меркель — це був чистий блеф», - констатує він.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочевенко пояснив, чому місія ОБСЄ пішла, а на Донбасі нічого не помінялося.

Також Знай.ua писав про те, що Кочевенко пояснив, як Україна може зберегти свій суверенітет.