Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Майбутнє» розповів про аспекти життя дуже багатих людей. За його словами, такі люди повинні поміняти своє бачення життя і ставити собі за мету не заробіток грошей, а поліпшення суспільства.

«Коли ти заробляєш більше 10 мільйонів, ти повинен вести себе зовсім по-іншому. Ти повинен змінитися: у тебе гроші не повинні бути метою, тому що гроші – мета, коли їх у тебе немає», - зазначив Балашов.

За словами експерта, людина, яка стає багатим, повинна поміняти свій погляд на життя і думати не про себе, а про те, як поліпшити те, що тебе оточує.

«Ця мета може закінчитися тим, що ти будеш найбагатшим на цвинтарі. Я не хочу бути найбагатшим на кладовищі, а вони (олігархи, - ред.), судячи з усього, до цього йдуть», - сказав Балашов.

На думку Балашова, олігархам живеться нелегко, тому що світ починає налаштовуватися проти них і їх життя перетворюється на захист своїх грошей, а не в розвиток країни і суспільства, де ти живеш.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, чому не можна брати курс на Китай.

Також Знай.ua повідомляв, що Балашов розповів, чому олігархи і політики з 90-х не актуальні сьогодні.