Воєнний експерт Юрій Кочевенко в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, чи піде українська влада на примусове впровадження формули Штайнмаєра.

Юрій Кочевенко зазначив, що не думає, що влада буде примусово імплементувати формулу Штайнмаєра.

"Зеленський дуже багато в чому часто орієнтується на думку більшості. Напевно, один з, не знаю навіть з ким порівняти, політиків, може, це політики нової генерації такі... Коли він реалізує свою ідею і свою лінію, незважаючи ні на що. Він може навіть бути неправий, він може нам не подобатися. Але він вірить у свою правду і її виконує. І він не йде за більшістю, а він веде за собою. Більшість чи, меншість — це неважливо. Але він веде за собою, тому що він вважає, що так. Це лідер... Зеленський ніби завжди співвідносить свої рішення з тим, а чого ж хочуть українці", - сказав Кочевенко.

За його словами, Зеленський виступає в ролі виконавчого директора, тому він не думає, що влада піде на імплементацію формули Штайнмаєра.

"Тому що більшість українців, навіть ті, хто підтримують Зеленського, категорично ці кроки не підтримують. Вже не кажучи про опозицію. Те, що називається патріотична опозиція. Якою може бути реакція людей? Ми ж бачили, і рух "Ні капітуляції", і інші форми протесту", - додав Юрій Кочевенко.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Він зазначив, що теоретична імплементація формули Штайнмаєра нічого не обіцяє Україні, тому потрібно вести діалог з європейськими партнерами.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко зазначив, що Меркель і сама розуміє, що формула Штайнмаєра не буде імплементована в українське законодавство.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, військове загострення з Росією так чи інакше буде.